<< Tillbaka till notiser

Hälsoriksdagen 12 mars 2019

SAVE THE DATE

Valet är över. I dagsläget är det fortfarande osäkert hur Sverige och många av Sveriges kommuner och landsting kommer att styras. Men oavsett vilka som får makten kommer beslutsfattare i hela landet behöva förhålla sig till att hälso- och sjukvården är det område som är viktigast för väljarna.

Även om förslagen kan skilja sig åt, är politik, näringsliv, offentlig förvaltning och allmänhet överens: hälsoområdet är i akut behov av reformer och innovation, inte minst för att förebygga ohälsa.

Efter tre framgångsrika år lanserar den hälsopolitiska arenan Livsplats Sverige därför Hälsoriksdagen: en ny och unik mötesplats mellan politik och profession, forskning, intresseorganisationer och ideell sektor.

Missa inte chansen att vara en del av den hälsopolitiska dialogen. Ta reda på vad riks-, kommunal- och landstingspolitiker vill göra och inte minst vad de behöver veta de närmaste 4 åren. Gör din röst hörd, lämna förslag och dela perspektiv. Lär dig och lär ut – var med och påverka framtiden!

Inbjudan och program kommer inom kort.

Datum: 12 mars 2019

Tider: Kl. 10.00-16.00

Plats: Stockholm City Conference Centre, Norra Latin

 

Hälsoriksdagen arrangeras av Livsplats Sverige (www.livsplatssverige.se)

För mer information kring temaseminarier, utställarplatser mm, kontakta Marco Morner (marco.morner@livsplatssverige.se/ +46708741648).