HÄLSORIKSDAGEN 2019

Hälsoriksdagen: en ny och unik mötesplats mellan politik och profession, forskning, intresseorganisationer och frivilligsektor.

Hälso- och sjukvård är en av väljarnas viktigaste frågor. Politik, näringsliv, offentlig förvaltning och allmänhet är överens: Hälsoområdet är i akut behov av reformer och innovation.

Efter tre framgångsrika år lanserar den hälsopolitiska arenan Livsplats Sverige därför Hälsoriksdagen.

Missa inte chansen att vara en del av den hälsopolitiska dialogen. Ta reda på vad riks-, kommunal- och landstingspolitiker vill göra och inte minst vad de behöver veta de närmaste 4 åren. Gör din röst hörd, lämna förslag och dela perspektiv. Lär dig och lär ut – och påverka framtiden.

Hälsoområdet håller på att förändras i grunden. Behovet av reformer och innovation är stort och det förebyggande hälsoarbetet visar vägen framåt.

På Hälsoriksdagen debatteras allt från innovation, digitalisering, data, life science, arbetsmarknad och kompetensutveckling till betalningsvilja och investeringar för bättre och hållbar hälsa.

Det blir utspel, debatt, seminarier interaktivt plenum men också live podd, ”kulsprutepitchar” av nya hälsostart-ups, mingel- och nätverkslunch, speakers corner och ”mini-KU”.

Programmet fylls på dagligen men innehåller redan nu politiker som Anna Starbrink, Anders W Jonsson, Maja Fjaestad, Jenni Nordborg, Annette Linander, Daniel Forslund, Kent Persson, Lars Stjernkvist, Acko Ankarberg Johansson, Ulrika Heindorff, Karin Rågsjö och Per Ramhorn liksom organisationer som ICA, Länsförsäkringar, Vårdförbundet, SLL, Region Skåne, RISE, Min Doktor, Vinnova, Regeringskansliet, MSD, Pfizer och 1.6 miljonersklubben. Programmet uppdateras löpande på hemsidan med organisationer och företag liksom namnkunniga personer.

Datum: 16 september 2019
Tider: Kl. 8.00-17.00
Plats: Stockholm City Conference Centre, Norra Latin

Anmälan gör du här>>

För frågor om temaseminarier, utställarplats och andra sätt att delta vänligen kontakta Marco Morner, tel: 070-874 16 48 eller marco.morner@livsplatssverige.se

Hälsoriksdagen arrangeras av den nationella hälsopolitiska arenan Livsplats Sverige – www.livsplatssverige.se, som har genomförts i Varberg sedan 2015.