<< Tillbaka till notiser

Tack för i år!

Här kommer en liten julhälsning och ett stort tack till alla ni som delade denna spännande dag med oss och alla de engagerade personer som ställde upp i programmet.

Vi arbetar nu som bäst med att få ihop Hälsoriksdagen 2020 och hoppas kunna ge besked i januari. Så det återkommer vi om. Då kommer ni som inte var med i år att få chansen till deltagande.

Under tiden unnar vi oss att se tillbaka på Hälsoriksdagen 2019, med socialminister Lena Hallengren, Centerpartiets ordförande Anders W Jonsson och en lång rad riksdags- och regionpolitiker från samtliga partier. För att inte tala om Ica-gruppens Per Strömbergs mycket tankeväckande presentation om matjättens hälsosatsningar som följdes av ett stort antal hälso-start ups med framtiden runt hörnet. Otroligt spännande. Och som vanligt höll seminarierna fantastiskt hög nivå, ett särskilt tack till all de som la sin kraft på dem, från att bära stolar till att diskutera svåra hälsoutmaningar. Vi är dessutom extra glada över att SVT Forum hade möjlighet att täcka dagen.

Vi har fått väldigt många uppskattande kommentarer för Hälsoriksdagen 2019, och vi kan konstatera att intresset för innovativa förebyggande insatser ökar kraftigt hos politik, näringsliv och civilsamhälle.

Det bådar gott för framtiden.

En God Jul önskar 

Gänget bakom Hälsoriksdagen